Ny vecka igen. ..

... Och jag har varit uppe redan i en halv timme. Härligt :D Nu skriver jag jämnt före jag ska ta bilen och åka iväg ytterligare en gång till oslo. Börjar på jobbet kl elva idag så kunde lika gärna åka idag.

Är sten trött men hoppas att det ska gå bra ändå=)


Hoppas ni får en fin vecka, har ingetr internet under veckorna så förvänta er inte aallt för mycket updates här. tyvärr.
Men jag har iaf en Arvika festival att se fram emot som är till helgen, jobbar ju veckan ut så blir ingen tre dagars på mig, men ser fram emot 1 och en halv dagars:P wiiihi!!


Nu måste jag rusa. ha som sagt en fin vecka, så hörs vi innom snart!:)


Kram på er!


Bilder ifrån helgen

Här komer några bilder från helgen som var:)





           Näsatn alla vi som var ute i helgen, haha, Bruna & dom var redan på bryggan:D
                                        

Seriöst kolla på mig på den här bilden, riktigt så här uttråkad var jag faktiskt inte :D Kolla min coola öl också, min nya personliga favorit..:)

                               

     Jessica, Linda och Nils (tyckte det var lite jobbigt med Nils då han var på mig hela kvällen!)

                              


               Hahah ja, jag vet inte själv vad jag gör här, kommer typ som vanligt inte ihåg de här bilderna:P

                                 


Hehe, det var ju självaste Anki (angelika) som vi firade i helgen då hon fyllde år i Lörsdags, grattis åter igen Anki=)

                                                 


Det var en del av dem bilder vi tog från i helgen.. Nu blir det sängen för mig då jag ska upp 07.00 och bege mig iväg med bilen mot oslo igen för en ny arbets vecka! Vi hörs, ha en god natt!

HEETT väder:)

Guuud vad underbart väder vi har...=)) alltså det är så härligt så det är svår beskrivet. Även fast jag efetr går dagens bravader är hur slut som helst kan jag inte annat än att bara skita i det och njuta maximalt av dagen.. hihi..


Igår var sisso där kul å har igenkligen iget direkt att uppdatera om det. Som vanligt och återigen en massa äckliga killar baara som är hur på som helst och som är hur ointrissant som helst. Å så var även en del av oss igänget lite halv borta, haha, så det hade kunnat varit mera lyckat, men, jag klagar inte, inte så att jag hade haft roligare här hemma iaf så:)

NUU, blir det ut i SOLEN, & njuta i bott! wiihiie.






Ha en glimmrende dag;)

Hemma i värmland!

Yeepp, det blev tillbaka till jobbet i veckan, då jag räknadeom hur allt med hur mina löner skulle bli så blev de inte så dumt ändå, haha, så jag tog en funderare senn satte jag mig å åkte tillbax til Oslo på tisdag morogn. Och då var det jobb samma dag. Kan ni tänka er om jag var trött, eller tröttast? Jag kan säga att jag garanterat var tröttast, utan tvekan:D

Nu är jag hemma igen, i kära Skog å takena. hehe. Åkte direkt efter jobbet idag så är även nu rätt utmattad.

Det som händer i helgen blir iaf Bryggan (troligtvis!) uteställe i arvika alltså;P Och ikväll har varit en meget lungn kväll, som sagt, verkligen trött efter både jobb å 3h :ars bil åkande.

Ska försöka lägga upp lite bilder från veckan, så fort jag hittar den sladden till mobilen bara.
Så lite tålamod bara kommer de förmodeligen innom rimmlig tid;D


Puss så länge!

BTW

. . . tog jag och Fiia årets FÖRSTA dopp igår=) fatta om vi var stolta!:P Grymt kallt men det var värt det, kul att kunna säga att man har varit i iaf!

Var bara det, glömmde kläcka den nyheten i förre inägget;D

Förtfarande inte ringt än.. börjat bli otålig!! -grrr-


Kram så länge!

Väntande . .

.. på samtal ifrån Vegar eller Jacob just nu, ringde förut och var sten hård om hur jag tycker om hur fula de har varit. Det som är grejja är att dom har sagt att jag har 100 kr/h, vilket är inget, men att jag får 62kr/privions per sålda. Vilket isf i fredags för mej skulle innebära att jag skulle haft en timm lön på 160 kr /h om inte mer.
MEN en liiiiten sak de inte informrade om var att jag inte får denna provision förens man uppnåt deras "mål" på 2/h, vilket inte ens raket säljaren Charly ens säljer för fem öre, han säljer lika bra som mig!
Så allt är bara skit, och jag sitter inte och jobbar för 100 kr utan provision. För det är ju de det blir!!? Det är ju inte en käft som uppnår det, det är ett omöjligt mål. Därför tycker jag att jg har rätt att kalla det proviaions löst.

Så har varit grymt irriterad på det! Men nu ringer Vegar om vilken sekund som helst, för att "dubbel checka" att det är så, vet ju att det är så eftersom att Jacob sa att det var så i Fredags.

Så stora frågan hnger på det samtalet, Jobbet o Oslo idag, eller inte!? Och isf semester igen å jobb förs i augusti? haha, guud vilket krångel!
Har fått oerhört dålig erfarenhet av salg iaf! Vilketn skit!!?


Tror och faktiskt hoppas det lutar åt semester, ärligt har jag ingen lust att sitta och sälja åt ett sånt fräckt företag heller, speciellt inte när jag var bra;) hihi!


Återkommer med mer info under dagen. . .

Back to business

 . . Jepp! Idag så här på söndags kvisten blev det att rycka in och aggera frisör igen, alltid rätt kul, Fiia tyckte dock det blev kort, men det var faktiskt oundviligt, heh, nej då men det behövdes iaf, var lite små slitet här å där;P

Nuu blir det kvälls mys med fia innan hon åker hem imorgon, snyft, alltid tråkigt. Själv får jag se hur det går/blir för mig imorogn, annatar jag får ringa til dem tidigt till morgonen, och säga som det är, äntra så ger dom mig direkt provision med tanke på att jag och charly har varit dem som sålt  bäst, antar jag att de inte helst vill jag slutar iaf.

Vi får se helt enkelt! xD

Ha en God natt! =))

Söndags syssler . .

. . Idag består av inte mycket mer än det viktigaste, haaha, är så jäkla seg! Men de ända som har skett idag har varit en rutt till Karlstad, blir att köpa en dator nu i veckan, wiihi! Har mer lr mindre bestämt mig, blir en Macbook, nöjd är jag!:D
Tycker dom verkar vara grymt pris värda, även om det är några tusen extra så är det värt det. Så blir en vit Macbook till veckan.. härligt härligt!

Har ju fortfarande fia på besök, som idag fick aggera dommare när jag, micke å cathrine spelade fotboll förut, haha:P
Så jäkla skojj!


Norge blir det till morgonen, men ser helt annorlunda ut nu dock.. fick reda på att den "provisionen!" vi ska få, fås inte förens man säljer två/h, vilket inte en enda korvus gör på hela kontoret lixom, sinnsjukt dåligt! Så i fredags blev jag jävligt pisst så nu får jag fan se hur jag gör imorrn. Ska ringa o begära högre lön om inte annat skiter jag i jobbet. Går plus minus noll på jobbet annars liksom.


Nu ska jag hjälpa cattis o söka lägenheter, vi hörs å ses!

Pusspuuuuss!

Excuses, excuses, excuses. .

.. Är alltid vad man kommer med när man inte har uppdaterat på ett tag, men nej, jag tänker inte det den här gången! Finns inga bra ursäkter utan bara dåliga, så lägger ner den direkt:D haha, jag har helt enkelt inte orkat! rätt å slätt!

Vad har hänt då sen sisst? hmm.. bra fråga! haha, har fått jobb i Lilleström, som säljerare för just nu ett bok projekt! Helt sins-sjukt för att jag och Charly har varit dem två som har sålt bäst av alla!?? yees, så verkar som jag över träffade mig själv, lr seriaf ljust ut.. trodde aldrig jag skulle vara ett dugg bra!
Så jäkla härligt att bevisa för sejj själv att jag faktiskt kan, mer än vad man tror. Så dt är stärkande om nått:)

Så hela min vecka nu har jag ju såklart varit oslo hela veckan, blev ganska slapp då jag försöker spara på pengar så långt det bara går, tills lköningarna börjar rulla.
Men nu till måndan blir det iaf ett kärt åter besök med Linn, ska bli sååå kul. Inte sett henne på år å dar! Längtar:))

Å nu har jag stor besökav min älskade Fiia, så jag ska faktiskt ta mig långt bort ifrån den här datorn nu, och gå o umgås med min lill fia!=) hihi!

Just de, Midsommar var det igår oxå ja, då jag jobbade till 17.00 å skulle köra i 3h hem senn, blev det ju inget större firande. tyvärr. men men, sånnt är arbets livet. Så blev mys med alla här hemma. Härligt det också xD


Ha de ha de allisammen!:P


Jag har varit på Central skolan idag

Jaaa, det kändes inte lite konstigt. Setiöst, man har spenderat så många timmar/år där, faktiskt tre jäkligt roliga år, som jag kännt att jag har saknat. Fast, hmm, det var väl ioför sej fram tills idag;P hehe, nej då.. men det är klart, vuxen livet är verkligen en sånn frihet, jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv, då var man likom fast där, i lilla arvika. Och i nian kommer jag ihåg hur vi gick och drömmde oss bort från arvika på rasterna och håltimmarna, haha! Vi tyckte det var jobbigt i nian.
Men nu så här i efterhand saknar man ju allt folk, plusmtryggheten ibland man har i lilla arvika. Du har eller snarare hade, allt där, kompisarna, familjen och nån gång då o då nån "pojkvän" haha. Hade ju min stora förälskelse och första kärlek på högstadiet, Robin Seimar. Så minnena flyger tillbaka när man står där i expeditionen, och allt bara känns som igår! Hjälp vad tiden bara flyger! Nej, idag har helt klart varit en nostalgi dag:)
Fick iaf med mig mina fina slut betyg från nian, (jaa! fina är dom faktiskt, 6MVG, 5VG å bara 3G:)) O när jag fick se att det ena G:et var i Musik då kunde jag inte hålla mig för gap-skratt, det g:et ska ni veta att jag dessutom fick kjämpa för, haha:)
Jag är världens mest omusikaliska människa och har inegn som hellst kännsla för det där med musik. Förutom å dansa, de är kul.



Lägger in bilder strax! Kram på er!

Fint väder = ...

.... är lika med resultatet av att jag hoppar upp=) Idag ser det lovande ut, ser att att bli ett riktigt fint väder. Och trots att jag är arbetslös här hemma kommer jag att vägra ligga å sova bort dagarna, idag har jag varit uppe senn 08.15:O)  *stolt* höh.. mår tusen gånger bättre av de! Känner mig helt enkelt inte lika arbetslös då;P Faktiskt så jäkla gött så det finns inte.

På schemat idag står det betygs letning! Jag har ingen aning om var de är, o de ska medtages till Intervun jag har imorogn, så idag är det leta leta på det. I värsta fall ringer jag till Central och ber dem dra ut nya, har hört andra som har fått gjort det.

Nu ska jag upp och göra mig en god shakes, vi hörs senare idag!

CATHRINE anläder i Sverige, nuuuu!!!

Jiiippie, nu är det dags... exakt nu 18.40 ankommer cathrine till Sverige!! Så jag har längtat :DD


Välkommen hem Catty!=))




                                    

                                                  



Jag är såå död idag..

.. att jag inte knappt orkar hålla mig vaken ens! hah, Kunde ju inte sova i Fredags, och på Lördag morgon då kl ringer vid 10.00 så sprätter jag upp som en firre i det blå och struntar i att jag är huuur trött som helst. Så det är de som har tagit stryk.
Idag sov jag till kl 12.00 och har bara slappat hela dagen, och trots det varit skit trött. Helt död har jag varit.

Men, jag har för det haft en underbar helg. Micke (min bror) har varit hemma på besök o han har jag inte sett på nästan två månader, så det var ju väldigt roligt att träffa han. Och på lördagen var ju självklart hela familhen Söderlund fram klistrade framför den avgörande matchen mellen Sverige - Danmark. Vilket tyvärr var den störst besvikelsen på länge. Kim källström får för sig att han ska ta en livs viktig straff, och skjuter rätt in i famnen på målvakten, buuuh! Kim källström i allmänhet sög så störde mig ju rätt extra på att han går och sätter bollen rtt i händerna på han. fy f**. Och Zlaten ibradåligvitsch, som jag i härdanefter kommer kalla honom, eller igenkligen ännu mer passande ibrastörandevitsch. Han är ju så jäkla rolig, han fullkomligen äger i italienska ligen(?) mens varje,(observera varje!) gång han kommer och ska spela för svenska landslaget så får han inte till nått vettigt, jo just det, en klackspark för tusen år senn i måltaket. Men utöver det verkligen INGET. Alltså hade det inte varit för att jag vet vem han är och för hur han gör i sitt lag, så skulle jag aldrig ens kunnat trott att han är en guldspelare, på någon nivå! Hade jag inte vetat om han och nån komm o sa "Han är en av världens bästa spelare, fått de å de priset" skulle jag inte en chans ha trott det. För fem öre. Är man en bra spelare ska man inte bara prestera om man får de perfekta bollarna och passningarna, då gäller det att lämna spår efter sig varje match, o inte mins för ens egen nations? Nää usch zlatan var verkligen den största besvikningen i fotblls världen på sju jäkla läng. Från en sådan världspelare som är världskänd världen över förväntar man sig mer av, mycket mer.
Jaja, men från andra sidan gör det inget att dem åkte ut redan igår, de hade iaf blivit utslagna i första kanske andra matchen, om de skulle ha flyt, iaf. Så nu släpper jag det:D

Nu ska jag snart se på min söndags favorti Gossip girl - såå braa!



Stor Kram på er!

Ac dc fan, någon?

Jag har ju mitt fantastiska super jobb på Telenor Arena i oslo där jag jobbar på konsärer och grejjer... events och så. Grymt kul o faccinerande jobb, o rätt slappt=P
Vet inte om jag har nått ac dc fan som läser direkt, MEN dom var faktiskt grymma, jag som inte gillar skrik musik. Men i verkligheten blir det ett helt annat!

Här är några pics:


 


                                              j

                                             
                                              
                                                      Bilder tagna ifrån vänstra kant sidan..

                                              
   
Fick se att jag bara hade tre bilder innlagda, men har massa klipp som jag kan fylla på här vart efter.. så bara å hålla utkik här om du vill se "the bells" låten här framöver=P

blubb blubb. . .

... jag är raaaslös,

Alltså gud vadär det som har det hänt med mig, här är kl snart 03.00 strax och jag bara inte kan sova! morr o snyft. Tusan inge bra det här! Jaja, jag tänkte då att jag kan sätta mig och blogga lite och trött ut mig själv.. hoppas det ger värkan snart=P Är dock inte såpass med så jag orkar sitta och diskutera ed mig själv, men tänkte jag kunda skriva lite strunt bara..
Nån mer än jag som älskar Ed hardy? Okej, jag kanske inte älskar, faktiskt. Men tycker om väldigt mkt gör jag iaf, älskar trycken, å tycker dom är grymt coola!
Köpte den här kepsen i Bali, jag tycker den är grym


                                      
                Eternal love står det i hjärtat, fint o coolt tryck tycker jag


Har en massa gammla bilder jag skulle kunna lägga upp nu, som jag har lovat att läg upp för länge senn! Vad sägs om det?! Det tror jag minsann skulle pigga upp lite här, o trötta ut mig kanske=P





                                      

Nu är det HELG!!

Yiiiippi nu är det helg, och för mig betyder det en lungt men INTRESANT helg, i helgen kommer nämnligen min älskade sysster hem! jiippie! Det är inte för ens på söndag kväll, men iaf, har massa att fixa med här hemma tills på söndag. bla rätta till halva (kanske hela) hennes garderobe, häähä, hon har varit ute i ett halv år och såklart har man ju varit och rotat en del, så nu får jag se till och fixa allt sånnt innan hon kommer hem annars blir hon inte lite sur;)

Idag har jag varit o solat igen på sams, har fortfarnde en del märken men det börjar o ta sig nu!=P Ikväll blir det som sagt lungt med massa godis å chips, såklart=D
Vädret är ju tyvärr fortfarande så där tråkigt.. hmm morr! Kommsi kommsi värmen, jag saknar dig!!
Jaja tur det finns solarium.. annars hade jag varit lik blek igen vid det här laget, snyft, har faktiskt flagnat bort det mest, även om jag fortfarande är lite brun så går de inte jämföra med hur jag var när jag komm.
Men men.. det är så det blir bara, går ju inte jämföra Indoesia med Swe, så äre bara!

Nu blir det mat på mig.. jag e hungriiig!!!



                                             
    Jag är kär i min scarf!! Köpte den här i Malaysia, kostade 10ringits, vilket alltså är ca. 22 svenska kronor. . vilket kaap!!

   
                                              
                                                              Arvika en kaall dag!!

                                              

                    hahaha jag kelar fortfarande med mina ögon ibland, syns här ju!!

                                             




                                           

                                           
                                                               

Halla...

... Nuu är jag vaken, tycker jag har blivit så duktig för det här är igenklien tidigt för mig.. hihi! Iaf om man som jag går och lägger sig mellan 01-02. Vet inte vad det är, har fått lite svårt att svåra tack vare min raslöshet. När man bara går hemma så här kryper det innom en till slut, inge bra! Men det är ju så det blir.. Nu ska jag ner och käka, hoppas ni får en mycket trevligt dag;D



Min dag kommer btw inte innehålla mycket, eller jo.. slaapp,slapp, slapp å slaaap;) hahah!  STOOR Kram så länge!

Oskyldigt dömd...

.. är grymt bra!:) Sitter iaf framför det nu. Vi har nyss ätit räkor här.. mysigt!
Var på Sams solarium idag å solade, där jag köpte den här


                              
 "Super Intensiv" hette den, jag vet inte vad jag ska säga, ni får tycka själva... tyckte nog inte den var nått värre intensiv!


                                                                 Före:
                         

                                                           Efter:
                                     

Nja jag blev skepptiskt, var nog första och sissta gången jag annvände det. Men det beror så klart på hur et ser ut bättre i dax ljus sen.
Är iaf possitiv till Sams och att det har kommit till lilla Arvika=), Dom har samma solarium som i Oslo och dom är jätte bra=) helt nya och fräscha.

                   
                                    


Köpte värdens pizza istam också, inte ätit pizza senn jag kom hem!! De ni, så gissa om det var goott? :D

                              
                                             I bilen på väg till the big appel Arvika, haaha.

                                 
   hahah så här har jag kännt mig hela dagen idag. Alla har vi våra fläckar. Nu ska jag ner å äta på min pizza:D Hörs!

If it´s meant to be

Jag har funderat kring kärlek hela dagen, varför vissa som man har tyckt om gör som dom gör, och hur långt man än vill gräva så finner man oftas inga (vettiga eller sanna) svar. Det är alltid svårt att förstå sig på en annans tankar, och speciellt en killes. För nått som är säkert är att tjejer och killar tänker helt olika. Vi tjejer ältar saker mycket mera och reflekterar mera, som "varför gjorde han så, och varför blev det så". Mens killar har mycket lättare för att bara släppa saker, går vidare och inte ältar. Iaf i min erfaring och många jag känners. Men nånting som jag har lärt mig genom åren är iaf att om det  är meningen att det ska vara du och den du tycker om, då blir det det i slut ändan också! Och när jag har sabbat nått som jag igenkligen ville, eller att det faktiskt kanske var så att jag ville men inte kunde, då är det ju så att tiden läker alla sår. Och även om det inte är så att man har det så som man skulle vilja, kan det faktiskt bara vara en tidfråga. Jag tror att det är så att tiden inte alltid är mogen, och att det tar slut pga av det. Och när tiden är inne kommer den tiden då!
Jag såg på "My sassy girl" idag, och det är tidernas bästa film! Iaf om man som jag är en obotlig kärleks människa:)
Hoppas att ni ser den om ni inte har sett den. Jag tror verkligen på ödet, så som Jordan i filmen, och hela hon känns lite som jag själv, hah, hon är verkligen egen och spralig, I och för sig går hon igenom en hel del jobbiga saker (ska inte avslöja filmen här;) men jag tror jag hade blivit väldigt lika dan om jag hade gått igenom det hon gör!
Den är underbar iaf och det är världens bästa kärleks film för andra som också är ett fan av det.
Men en sak har jag kommit på idag iaf, och det är att allt som sker, som tar slut är oftast inte alltid meningen att vara. Men senn finns det undantagen, då du kanske gick igenom nått som åverkade relationen, och att det blev sabbat tack varae det, då är nog tiden inte bara inne. Och det är också en bra sak. När tiden kommer är det bättre än någonsin, och det är nånting som isf är värt att vänta för. Så tycker jag iaf:)


Kramar på er!



Designa designa. . .

. . .  är vad gör jag nu!:) Vad tycks? Jag tyckte det blev bättre! Men med bristande kunskaper hur jag gör kan jag inte göra sommjag vill igenklien, så jag försöker bara att få det se lite roligare ut nu. Jag tyckte att jag lyckades hyffast ;D

Jag ärså himla TRÖÖÖTT idag! Gud vet inte vad som tagit till mig.. sommar vilken sekund som helst. Det är sådana här tillfällen jag kan njuta av att jag är arbetslös, ahahah, nån bonus måste jag ju också ha av det?;D

Btw, idag kommer min barndoms vän Emma hem,  så vi har iaf bestämt att leka då.. så jag får se vad det blir utöver dagen!
Senn ska jag iaf exprimentera på SAMS:)

Missing!

God morgon där :-D

Nu har jag jämnt precis vaknat, och tänkte snart gå upp och göra mig frukost.. muumms! Men jag börjar verkligen att sakna solen, vart är den igenkligen? Är bara grått å mulet här nu, o inte ens en glimt av solen.:/ suuck.
Hoppas verkligen den kommer till helgen!

Idag händer inte så mycket.. vilket jag inte klagar på. Peppar mig för fullt inför intervjuerna till veckan så känner att det räcker för tillfället:P Det som händer iaf är att jag ska till Sams solarium idag igen, jag måååste faktiskt dit, för igår så såg jag att de hade "cremer" i små förpackningar som man kan köpa innan man går in i solariumet. Och det fanns massa olika, "intense brun" m.m. Och den ska jag testa:) Stod att man blir mörkt brun av den.. hmm.. hoppas detta stämmer=) Mina ben är det som är problemet, dom är inte ens hälften så bruna som magen!! Jobigt faktiskt.
Hur snyggt är det o ha en jätte fin brun mage, o snart ett par bleka ben? Inte hitt direkt, så opaniken börjar krypa smått..


Ska iaf ge det ett försök:) Nu blir det frukost för mig! Vi hörs under dagen!
 Stor Kraam Susanne




              

                                                   

Så här på kvälls kvisten...

.. har jag tråkigt!! Blev tvungen och för driva tiden lite därför


                                  

                                


                                



                              
                                             
                                  
                                                  hahaahah jaapp jag har verkligen tråkigt här!  booooooooh.. vad ska jag göra nu? Snart börjar iaf SATC.. YEES
YEEEEEEES YEES!! Iaf nått! Senn blir det ju sängen, ska upp tidigt imorrn igen!





Gissa vem som har fått en till intervju? Yeeees thats me!! Är så himla kul för det går så bra för mig nu, alla fyra av mina intervjuer har skrivet "gillar verkligen ditt cv" fast inte alla skrivit exakt samma så klart, men iaf inte det vanliga!
DEET är motvverande tycker jag, väldans motiverade!! :)



STOR Kram!!






Givande dag!

Idag känner jag att jag har fått gjort en hel del verkligen. Gud vad skönt! Och jag är ju som sagt fullt uppe i och söker jobb nu, slutade ju på mitt dagis innan jag åkte till Asien, och nu har jag fått tre intervjuer nästa vecka.. JIIPPIE!! Efterlägtat, min 2:a vecka jag går hemma nu, och jag KLÄTTRAR snart på vårt hustak, så tråååkigt är det! Såå idag är jag inte lite glad åt det!! wii!! Samtidigt som man inte får ta ut nån seger iförskott här:D haha! Det är iaf två butiks jobb och ett innom vården, och det sist nämnda var GRYMT bra betalt, så det är väl det jag hoppas på. Trevlig som sjutton var den damen också:)

Idag har jag annars varit inne i stan en sväng, lunchade med Linda och gick till SAMS solarium. Jag har "en del" märken att sola bort kan jag ju säga. Och med en del menar jag ifrån de krit vita till de bruna. INTE såå snyggt! hhi, men börjar bli borta snart!:D Sedan efter Sams gick vi en sväng till Lindas skola, så tog vi en varsin dator där då vi var tvungen å vänta in Mamma för hon satt i möte. Nu ska jag ner och äte Taaacos, tusan vad gott! mmm! Hörs senare!


                                          
                                                         Tonfisk Baguett från City is the best.. Mummmms!

                                         
                                                                Jag på lindas skola. ..


                                             
                                                                              Nördar mig framför datorn


                                              
Jag är fjantigt mycket inne på blondinbellas blogg, hahah, vet inte vad som är grejjen, att den är så fruktansvärt dålig så att jag tycker det blir komiskt? Jag tror det, för den som har missat "blondinbellas tv:dagbok" borde se den, hon pratar om städ hjälp och citerar " det är så fruuuuukansvärt tråkigt att städa, varför städa när man kan betala nån att göra det åt mig" o bla bla. seriöst så tror man verkligen att det är ett skämmt. Men nix.



                                     
  Det var min dag! Hoppas ni också aft en givande dag:D

Kramar Susanne

                                           
                                              
                                                  
                                                     


God Morgon

God morgon god morgon!!


Så ser morgon bilderna ut på mig 

                               


                              








Idag har jag en del att fixa så nu blir det att sätta igång dagen med en massa telefon samtal. Njuter av att gå upp så härtidigt iaf för då känner jag vad mkt mera gjort jag kan få. :) O nu ska jag hoppa upp ur sängen (har inte ens hoppat ur sängen för ens jag skriver idag, de ni:)  och spriiinga till kylskåpet för jag är vrålhungrig!!

Hoppas ni får en fin dag! Nu ska jag börja min

Stor kram Susanne!



God natt everyone

Nu säger jag God natt, ska försöka hoppa upp tidigt imorgon då jag har ganska mycket att fixa.


Naaatti!


                
              

                                 Jag i en osminkad version klar för sängen


Stor god natt kraaam!




Vart har solen tagit vägen?

Vi har ju haft världens väder hela förra veckan men nu verkar som det är slut med de.. Bara hoppas att det blir bättre under veckan, men skulle visst inte bli det. Eller det är vad alla säger iaf.
Tog lite bilder nu när det klarnade upp här idag, annars har jag bara luggit i min säng och sökt en massa jobb, och så har jag spenderat en del tid framför SATC. :D Och så har jag bara vägrat att gå upp ur min säng för att slippa se dt tråååkiga vädret, hih, så nu när solen kom fram var jag tvungen och fånga det på bild:)



                                
                             
På tal om mitt hår, lite gult blev det visst det. Alltid olika i olika ljus, så får nog ha på en silver toning ..

           



            
Utsikten hemma hos oss :)


Japp, här är jag ny upp hopp, 12.30,haha.. somnade pladask med smink o allt igår, då blir det så här

Det var min dag, hoppas din har med har varit bra!
Stoooor Kraam på er så länge!



Hur funkar Headern?

Sitter och håller på och försöka få en fin sida, verkar vara omöjligt med headern, är det nån som vet hur den funkar? Min bästaste fiia vet ju i och för sig!!, Får ta och ringa henne senn tror jag:D

Hoppas det blir fint här , till sluuut:D

JAG HAR SLINGAT HÅRET :D

Koooolla, här är resultatet ifrån igår, på mitt slingade hår. Tycker inte det är världs snyggt men på sommaren vill jag verkligen vara ljus :) Vet jag igenkligen är finare i mörkt, men nu viiill jag va ljus!!. hahha:D




Blev iaf inte så speciellt gult, det är det meeest viktiga!! Puuss på er Sussie!

Vi är inga helgon

Heeeeeeeeeeey hey hey! Nu var det long time, no writing. Så nu kommer en uppdatering;D Börjar med min helg. .
Och lite bilder:D Blev bryggan på mig, som hade års öppning. .

                            
                                           Linnea och jag , tänk om jag hade skippat de där shortens!!!

                              
               I strandparken, Jannica och hennes boy :D Har inte festat med Jannica senn vi gick i 8:an, 9:an, hahah, så det   var riktigt kul att se att hon var med:D

                                    
                                                         Å den här kommer inte ens jag ihåg!! hahaah, jag ser ut o vara med iaf :D
                                                               
Jag, Linnea och Angelica. .
                                     
                                    Å vad gör jag med min hand igenkligen? hahah.. Jag o Linnea :)
                                                          

                                 

Var så himla fint väder iaf så det var en riktig sommar kväll:D Kul hade vi också!!






V ar juså himla längesen jag skrev nått här, så nu tänkte jag uppdatera lite vad som här hänt etc. Rubriken är för vad som hände inatt.
Vi hade världens åska här, så våran hund
Silver blev helt till sig och ingen kunde sova. Till slut gick åskan som skönt nog var över, då min Mamma hör att det smäller två gånger i en bil dörr, och kl är 05.00 på natten! Och silver börjar skälla igen, som fan, och som Pappa alltid säger, Silver skäller ju alltid bara på fel saker, som glass bilen, ofarliga moper o m.m:) haha, men nu skällde han vilket är rätt ovanligt för och vara han. Visar sig iaf att det är två inbrotts tjuvar nere vid mina kusiners sommar stuga, som är nere på vår tomt!! (Få inte en chock nu fiia, de han inte få emd sig nått:) Och till iaf min STORA förvåningen, är det en TJEEJ som går runt på deras gård och i förrådet, för och se vad hon kan sno!!
Alltså ursäkt mig men är det bara jag eller vad har varit min grund till att vi tjejer inte gör sånt? Man utgår ju alltid ifrån sig själv, och jag antar det är därför. Men jag trodde verkligen inte, att vi tjejer gjorde sånnt här? Inte för att vi tjejer är så mkt bättre personer, men det känns å o tjejigt och som tjej så trodde jag alltid det kändes väldigt långt bort att göra nått sånnt? Klart det gäller alla, men
ABSOLUT alla tjejer!!
Dessutom var
den här tjejn runt 20 och det gör dt ännu mer förbryllande. Nej, jag kommer inte kunna släppa det!
Min Mamma ropade iaf typ "Haaallå?" o Haaallå där" heheh, gissa om hon skämmdes? Japp, och jag låg i vardags rummet och hörde hur biln bara spann i vägen, då gick det snabbt undan minnsann. Men senn blir jag verkligen så här också, Hur fan kan man vara så dum att man står och smäller igen bil dörrarna när man ska göra inbrott hos nån? Seriöst, borde inte det kunna vara årets klatigaste eller nått? hm, aa herregud! Undrar om den andra som var i bilen också var en tjej? Vi har iag registrerings nummer, kul o se vilka puckon det var.




Nu blir the Sex and the city på mig, köpte hela sesongen där nere, wiiiiii:D

RSS 2.0