Party i Bali :)

Hejj o haa allihops!

Nu ar vi i Bali, ar en underbart stalla pa jorden. Maten ar hur billig som helst, idag at vi pa en resturang som hette Tom-Yum,, jag tog sweet and sour med chicken o ris, kostade 14 000rubin vilket alltsa ar 12 svensdka kroner=) Det ar lycka det=) Gott som fan ar det ocksa! Det enda som  ar toligt ar dock att jag fortfarande ar brannskadad=(
Hoppas hoppas att detta gar over snart nu. Brannskadorna i ansiktet ar dock borta vilket jag njuter av hur mycket som helst. Men nu ar det brostet o armarna, suck. Jaja, alltid ar det natt:)
Ikvall blir det Party har i Bali, blir forsta Party kvallen har nu, fia o cat var ute igar men jag blev hemma med tanke pa lidandet o svidandet pa min kropp.
Folk supoer som galningar har o det ar sa langt ifran mattligt det bara kan bli, haha! Jakligt kul att uppleva allt har.

Har fatt reda pa varldens basta overaskning ocksa, min basteaste Sofia ska komma till Varmland runt den 22:e. wiiii!!
Jag behovde en sann overaskning i mitt brann-skade lidande:) hehe, jag ar bast pa att tycka synd om mig sjalv.



Nu blir det Party hela natten, dock forst hem o gora mig i ordning o byta om.


Ha det bast alla lasare! :D



Puuuuuss pa er!

Brannskadad in my Face:(

Mmm.. imorse visste jag varken ut eller in.. vagde inte stiga upp for vagade inte kolla hur illa det verkligen var i mitt ansikte:(

Har bara solat en hel dag senn jag komm hit, o det var alltsa igar.. Vaknade flera ganger under natten av att det vara rann vatten eller snarare var ifran mitt ansikte, o att jag inte kunde rora en min, ansiktet har avrit otroligt svullet.

Sann tur man kan ha sa befann sig det en doktor lyckligtvis pa varat hotell, sa nu har jag fatt dunder medicin och salva som Cathrine hjalper mig att smorja in ansiktet med (gor otroligt ont med det hjalper iaf) o apelsin huden, alltsa det har varit knottrigt hela ansitet och har sett ut som att jag har hadt nan sjukt acklig sjuk dom eller natt, haah! Men har men kollat pa hela mig sa har men sett att jag har blivit friterad som en kykling i en fritos av solen eller natt, sa da fattar man :D



Tackar iaf tusen tack till min doktor massa for dunder medicinen o ar skit tacksam att hon fanns till hjalp, annars vet jag inte vad jag hade tatt mig till med mitt ansiktet:(



Skot om er!

Medan is a terrible plaece on Earth

Jaapp, that's right nu ar vi back in Medan, som tur ar enbart for att vi tar flyget tidigt till Morgonen till Jakarta, *Indonesias huvudstad:) wiihiii, ser verkligen fram emot detta!
Alltsa anledningen till att jag hatar Medan ar verkligen pga all fororening och smuts har, och aven folket, som skriker, ohh sexy, where are u from? o bla bla.. o Taxierna ar sjuk irreterande jobbiga, dom gar en hack i hal, och masar o where are you going? I take u any where my lady. Usch, dom ar grymt respektlosa men for dom ar det vardag.
Lake Toba lamnade jag med ett stort hal i hjartat, det ar det underbat och dit ska jag tillbaka nangang. Verkligen inte sista gangen jag var dar. Sas hilma vacker natur, och manniskorna var verkluigen sa "freindly" och hjalpsamma sa det var natt helt otroligt!
I Lake Toba var vi sammanlagt i fyra dagar, bodde pa ett jatte bra Gesthouse med tom varmvatten:) (inte vanligt alls har nere!) Och rummet Jag, Cathrine o Sofia deklade pa kostade sammalgt 75 kr per natt, alltsa 25 kr var par natt, hur billigt som helst:D Och aven jatte bra, hade varldens utsikt, och det var bara att bada o plaska neranfor varat hus, och det fanns aven ruselkana o trampolin.. hihi! O dom hade aven varldens godaste Banana split med glass, ocksa svart att fa tag pa har. Allt kallt smalter med en gang, sa glass o kall vatten o dricka ar omojligt att fa tag pa ibland. Eller vatten finns mer lr mindre for det mesta da, men det ar en liten panik kannsla med det tills man vanjer sig.
Blev iaf mest relaxing i Lake toba, vilket var underbart, men de ena dagen hyrde vi en varsin Guid som visad oss Lake Toba runt, vilket var delat, hade hellre kort sjalv, men da sa latt att vara efter kolk, min guid hade visst vart "in love with ne" enligt Cathrines guid, haha, sa lite sa var det. Man kande blickarna. Jaja, han var ratt sot iaf o mkt snall o skulle adrig gora natt sant.
Valdigt annan syn pa tjejer de killarna har, han berattade om en tjej som ville att han skulle sova hos den tjejen en natt, och han kunde eller ville inte pga vad grannar osv skulle se o tycke om det, han tyckte det var fult gjort. Sa det ar valdrigt skont med sanna:)
Nar vi iaf akte med motorcyklarna stanande vi iaf till pa ett stalle dar det nyss hade dodat en Buffel och huggit av honom huvudet, alltsa fy fan, det var sa fruktansvart vikrigt att se, anda sa ater man ju kott o kan ju inte sticka under stolen med det.
var iaf grymt da man sag tre andra bufflar stog 20 meter bort och fick sta o se pa:( Kunde ju vara en dod mamma eller pappa liksom:(
Harligt att skriva av sig lite iaf och dela med sig av det man ser o upplever:) Lake Toba ar iaf natt jag rekomenderar starkt och det tycker jag alla borde ha ratt att fa uppleva, verkligen natt extra!!

Hoppas Sverige har fint var vader dar hemma iaf:)

Imorgon blir det flyg igen, nu ska vi till Jakarta:) dar blir det Shopping o fest, o forhoppningsvis kanske en dator for mig:D

Och ja just det, har inte skrivit om vad jag tyckte om hur det var med flygningen ner hit o den for forsta gangen i mitt liv.
Jag alskade det:D Var verkligen som min bror sa, nar flyget ska upp i luften o det startar, ska man blunda io tanka att man sitter i M3 o bara njuta, det gar ju sa jakla snabbt.. var valdigt underhalalnde o flyga iaf tyckte jag, traffade aven tva super trevliga killar pa flyget pa vag ner hit, sa det underhallde aven det:D

Skot om er, far se nar det blir uppdates har nest, hoppas det kommer kunna bli battre i Bali o maybe Jakarta:)





Puussss puss pa er!

Lake toba, Sagan om ringen natur:)

Nu ar vi i Lake Toba, gar inte o beskriva med bilder ens vad vackert det ar, det ar verkligen likt Sagan om ringen o den naturen. Kan ju bara saga att jag njuter i stor drag. =)
Vi sska ta oss igenom hela Indonesien, och har ar vi nu forsta dagen, och ska vara har i tva dagar till, sedan blir det tillbaka till Medan for en natts overnattning (jag hatar! medan ar hur ackligt som helst o lukten ar fruktansvard, trafiken ska jag inte tala om) men det blir det bara en natt, senn blir det Jakarta, indonseiens huvudstad, dar blir det val den mesta shoppingen o aven fest, ska visst vara grymt dar:)
Nu dagarna innan var vi i Djungeln och hade en overnattningen dar, ocksa sa oerhort fint att jag inte ens kan visa med foton, men lagger ju ut foton nar jag kommer hem da saklart..
Jag ahr det underbart har, undrar om jag kommer vilja hem sen? :)



Hoppas Sverige ar var fint iaf for er andra :D

Puss pa er!


Indonesia

Hejj o hooo!!
 
Alltso nu ar jag i Indonesia, indonesien alltso, svort att beskriva kannslan men den ar helt underbar.
Det ar grymt varmt och fukten ar helt fuktig, det ar bade harligt och jobbigt, en vane sak =)
Malaysia var bra, men vi var mest i Kulala lumpus, vilket var valdigt smutsigt, och folk var vaaldigt fracka.. och ackliga!!
Det var medel billigt, fick en bra middag for typ 20 svenska kronor, men fanns billigare ocksa.. och sen shoppingen var billig men folk var verkligen fracka med prutningen, och ar man ovan sa blir man lartt lurad..
Nu ar jag iaf i Medan, Indonesien, vart forsta stopp i Inonesien.. och nu tar tiden slut har=(

Maste kolla upp bade dittan o dattan med flyg och allt vad det ar...

Mina kannslor just nu iaf ar att jag langtar sa extremt mycket tills vi kommer till Bali, just nu gar jag liksom runt kritvit och vill knappt ens ha shorts ju.. sa alla destinationer blir tyvarr helt onvant for mig..Heka denna veckan blir natur och djungel.. och svett!! Man blir sa javla svettig sa det ar inte sant..=)
Nu maste jag sluta har.. Ha det super bra nu som laser!! :D




Pussss


Stora dagen D

Idag/imorgon.. rättare sagt vid 06.00 i Karlstad startar min dag och min efterlängtade resa=) Alltså jag har längtat till denna dag så ni anar inte!  Som sagt den börjar tidigt och jag kommer vara i farten vid 04.00, alltså är jag snart uppe igen. hihi!
Allt är iaf färdig packat och igenom tänk ett par 1000 antal gånger så nu hoppas jag att alt kommer gå vägen. Ni kommer få önska mig lycka till!!;)
Kommer att vara framme i Stockholm 09.15 och då ska jag i det första leta reda på flyg bussar/tåg... så det bir mitt moment ett. Senn när jag kommer fram till Alanda antar jag att jag får skaffa mig mat i det första, om det finns tid, men finns det inte det är ju jag helt otrolig faktiskt, haha! Men man vet u inte.. tänk om tåget blir försenat, lr om jag inte hittar flyg tågen för ens efter två timmar? hehe, jag är BÄST på att skrämma upp mig :D
Slutligen efter alla incheckningar och allt, tax free och det, så går mitt plan med Malaysia airlines senn kl 13.35. Och incheckad ska jag ju vara minst en timme innan! Shit jag kan inte förstå att det äntligen händer, wiiiii!!!!:))

Ska bli så hiiiimla kul när jag kommer ner senn... att både träffa Cathrine och Sofia!:)
Och alla människar, kulteran o all bad o sol vi kommer att ha!! hihi.. jag döör nästan av mag känslan bara!:D

Kommer att vara framme i Kuala Lumpur, malaysias huvudstad kvart över sju på morgonen! wiihii!!

Har ju aldrig flygit förut heller, så det här blir lite allt på samma gång för mig =) hehe, men jag tror det kommera att gå jätte bra!

Kommer inte att ha med mig nån egen dator, så kommer försöka uppdatera när det finns internet, hoppas jag kan uppdatera hyffsat bra!


Puuss puss pusss puussss å er!


                                      

       
                                      

                  Packat och klart, wiiiiiiiiiiiii!!! Nu är det bara att åka:))

Påsk summering

Påsken blev väldigt lyckad, var riktigt härligt väder och var så mysigt att ha (nästan!) alla hemma, inte så ofta numera så när det väl är så, så uppskattar man dt verkligen mera! Hade ni en fin påsk?
Som ni ser på bilden neran komm ju även påsk kycklingen (haha:))
Så kul för micke blev så sur.. var ju hur kul som helst, speciellt när han inte hade tänkt på det :P


PUUSS

GLAAAD PÅSK!!!

Wiiii God morgon och Glaaaaaaad påsk=D Nu har jag jämnt precis vaknat och har tait det första påsk godiset.. hihi! mums..
Idag blir det ju massa god mat och troligtvis utgång till kvällen. Tror detta blir en dag att räkna med. :p

Nu ska jag sprätta uupp, öskar er aalla en riktgt GLAAAD PÅSK iaf:D med massa god mat och godis!=



 Årets påsk ägg . .


Som vanligt är jag framme med kameran efter jag redan norpat massa.. :p haha


Och i år komm även påsk kycklingen..



Micke, bror och påsk kyckling :D

Puss o heej!


Påsken närmar sig med stor steg

God morgon på er!

Tycker faktiskt att jag har blivit väldans allert i det sista, tycker inte ni? haha, nej men nnu är det två tidiga morrnar i rad, visst igår var inte frvilligt, men idag är det ju. Kanske jag har blivit mera allert? Kan ju hoppas iaf, det behövs nog verkligen iaf:D

Ska ta kort att lägga ut iidag, måste ju visa er hur bra min påsk städningen blev! Och mitt påsk godis.. muums! Tänk att jag först inte hade tänkt att köpa nått påsk godis, hur tänkte jag där? Vad är en påsk utan påsk godis?
Ingen påsk om du frågar mig:D

Nu ska jag ta tag i dagen och börja den med en löpar runda.. min dag i synnerhet annars är en annings suddig, vet inte vad det blir.. Jag o Ylvis skulle ju leka under påsken, men vet inget bestämt om när vi ska ta det än..

Hoppas ni får en strålande dag iaf!:D Pusss på er!!

puuuuh!

Puuuuust! Nu är jag snart klar faktiskt.. skönt!!! Tycker faktiskt jag förtjänar en liten paus.. Men det är aktiskt så med städning att det svåraste är att dra igång med det.. nu går det ju hyffsat lätt ändå faktiskt:P härligt när det är så och inte tvärtom..

Nu blir det snart en kopp te och sen invänta pizza, bror och hans tjej kommer hem över påsk och dom skulle vist köpa med pizza.. mums!:)

Ha en trevlig helg på er!!

Påsk städande in i det sista

Usch, finns det nått tråkigare än att städa? NEJ! det finns det inte.. haha, lider ärligt talat med mig själv.. suuuck! Me don´t like´t!
Mamma har tvingat alla att påsk städat i år, ja, tom med pappa.. Kan ni tänka er hur det kändes att för första gången i ens liv se ens pappa städa? Nej, det går fan inte beskriva, det måste upplevas... har aaaldrig känt mig så full i skratt=) haha.. så skrattade han när han hållde på också.. hehe... vilken syn! Hittils årets höjdpunkt :D LÄTT!

Tog ju min sista spruta idag, och jag kan bara konstatera att vaccin  är svin dyrt!! Alltså den sprutan jag tog idag, alltså en spruta, kostade 600 spänn.. det är inte lite dyrt väll? Tyckte hur som helst det var riktigt dyrt.. själv tänkte man att "där går det tre hundra till.." hehe.. jaja, bara att bita i det sura äpplet..

Nuu får jag snart tusan snart sätta igång, viiiill inte.. suck.. negativ man kan låta:) jaja...

    Hoppas ni har haft en bra dag idag!





Pussss på er!

God morgon, god morgon

Hej å håå och God morgon :)

Idag är det torsdag vilket för mig innebär min sissta fixa fixa dag, allt är stängt senn pga helg dagar. Och att det är torstad innebär även också att jag ska få spruta, alltså mitt sista vaxin, inför resan. Åker ju på tisdag och den sprutan ska man ta så nära resans avgång.. så idag blir det de!
Efter alt fix o don ska jag iaf bege mig en sista gång till badhuset, blir sköönt! Då jäklar ska jag simma som en fisk i det blå:D haha, nej men nu är det sista rycket innan resan så nu är jag taggad till tusen..
Blir nog en riktigt bra dag det här, uppe tidigt och allt... wiihiii!!:P


Hoppas ni får en super (skär-torsdag är det väl idag?) torsdag o att ni köper mycket påsk godis inför Påsk!!
hah, det måste man ju ha!

                                                                    PUUUSSSS

SM GULD FÄRJESTAD!!!

Yeees,yeees, yeeeeeeeeeeeeees.. 

Sm guld till färjestad ch värmland,


Bra kämpat gubbar!!!


Some gooood news

Måste bara skriva att för er som också är Sex and the city fans ut i finger spetsarna så har det ju kommit mycket bar nyheter för er som kanske missat det. Det är klar lagt att det kommer en 2:a SATC film den 26 maj nästa år, vilket innebär att slutet faktiskt inte var klar lagt som man trodde.. yes yes yes!!! Älskar sex and the city och tycker Carrie och Big är så perfakta..
Tänk att dejta en kille i tio år, och det faktiskt är han som är den rätte.. ger ju alla lite hopp;D vacket tycker jag!
- Detta ser vi fram emot!! :D


                                                                    SATC is the shiit!!
                              

Vad hände med löftet?

Heeej o hallå!

Sisst jag skrev så lovade jag att jag skulle bli så hääääär mycket bättre att uppdatera.. *host* jo, det var planen,
men suck efter helgen var jag bara så tom med enregi (hände både possitivt men en del negativt i helgen) som gjorde att jag tappade lusten. Plus allt med min resa.. guud jag har världens rese-ångest verkligen.
Är ängslig som jag är till anliga fall men nu när jag ska ut och resa första gången med så blir det snäppet värre, haha!
Låter väl dock mera illa än vad det är kanske, men det blir jobbigt för mig själv iaf, och det är delvis därför det blivit så lite uppdates iaf!
Jaja, i af... nuu sitter jag o kollar på finalen, Färjestad - Hv71 den avgörande matchen!!=)) Tänkte skriva helt automatiskt "jäklar vad spännande det de är" hehe, men neej, faktiskt inte.. Färjestad leder med 2-0 vilket är totalt yeeeeeey!!
Färjestad är ju värmlands och Karlstads-lag och det är man som värmlänningen mycket stolt över!! haha, usch det där lät bondit!? Är igenkligen inte alls så insatt.. lr nått större hockey fans.. men brorsan har ju spelat ishockey hela mitt liv så man har ju växt upp med det, så för mig kommer det alltid vara skojj!!=)





                                                 - GOOO FÄRJESTAD OCH VÄRMLAND iaf ;DD

                                           


åter kommer mera efter matchen.. Puss på er!

 

Nerbäddad i sängen framför 2 1/2 män =D

Åh vad underbart, nu är jag äntligen ner bäddad i sängen, har faktiskt längtat efter min oerhört underbara stora säng, som jag har alldelles för mig själv.:O)
Och så ligger jag o kikar på tv framför mig som just nu bjuder på 2 1/2 män, det är så jäkla bra. Tänk om jag o Cathrine bli så när vi blir gammla. Usch, det vore lite (lite lite) tragiskt faktiskt. Haha!

Så skönt att koma i säng inatt också med tanke på att jag ska iväg till badhuset imorgon också, och då jävlar :p
Vill man så kan man..

Ha en God natt på er!! vi hörs imrogon, och det är ett löfte!=)))

Kan det vara så?

Jag håller ju på att få mina naglar att växa och bli fina, och inte minst sluta bita! Och förre veckan köpte jag
Sally Hansens ema produkt, stod att den skulle göra så att naglarna växte 30% mera än de annars gör i veckan, garanterat. Alltså var det bara jag som var otroligt dum och gick på det? hah:D Men seriöst, var väldigt skäptiskt till det, men garanterar man så garanterar man, det får man ju inte göra utav osanning? hmm.. kanske det tar lite tid innan det börjar ta sig.

Jaja, jag får väl ge det två veckor till.. efter det, om det fortfarande inte har hjälpt, ska jag personligen sprida ut dåliga rykten om sally hansen till alla jag känner ! så det så:P

Puss puss pusss



-Here it´s, den guldig till vänster


                                 
Den oranga är som tur är jätte bra!:) Den är förstärkande....

                              

God kväll!

Vet att jag har är så himla dålig på att skriva just nu, kan avslöja att det är  för att jag är så töntigt inne i träningen och vill verkligen se stort resultat innan jag åker, är ju inte ens två veckor kvar. Känns inte som jag kommer nå dit, därför så är jag inte så motiverad om så mycket annat än min energi på det just nu.. hur töntigt det än låter!
Men hur kul är det att visa sig i bikini, om man inte verkligen verkligen är nöjd? Som sagt vet att jag är töntig,
så farligt är det kanske igenkligen inte.. Nåja, jag får nå dit jag når helt enkelt. Nu har jag fått oerhört ont i foten/fristen efter mina spring rutter (haha!) så det lär bli lungare nu.. så då får jag mera tid till att skriva här xD

Imorogn blir det iaf badhuset istället, då slipper fötterna arbeta så.. det var u smat tycker jag? :P

Nu kikas det på efterlyst iaf.. rätt kul att se:) För er som inte tittar, så måste jag skriva om den ena Efterlyst, en stureplans-kille som synd där ofta, som är efterlyst då han har luras till sig pengar och fått massa pengar genom det. hehe, är det inte lustigt att vissa går över lik för pengar på det viset? Varför inte göra nått vettigt istället och få ärliga pengar?
Unbelivibel!

Nu ska gå igenom grafiken här, är det nått som jag bör ändra tro?

RSS 2.0