Bestämt

Idag på min födelsedag har jag bestämt mej för nya tag, tills nästa år på min födelsedag har jag satt upp mål som jag ska klara, börja spara pengar är en av dem.
Jag har också bestämt mig för att jag inte vill att sådana som jag inte vill ha med att göra, ska kunna läsa nått om mitt liv. Därför, tänker jag ta bort den här bloggen. Lr den kommer kanske att finnas kvar, men jag kommer inte använda den. Lr den kommer finnas kvar pga av minnen etc. Har ju skrivit en del om min resa till asien och det vill nte jag ta bort.
Jag kommer nog att skaffa en ny men den tänker jag bara ha för personer som jag vill ska läsa. Den personen som det är menat till vet mkt väl att dt är till han och ni andra vet nog också vem det är.
Vill bara inte att han ska ha möjligheten och se/veta av mig, så därför gör jag detta.
Lite draskigt på födelsedan och allt kanske, men det är så jag vill.
/Susanne 

30 e Augusti 2009

Är lika med Susanne 21 år, GRATTIS MEJ SJÄÄLV!!=))

Firar med flaskan. . .

. . så här firar jag idag
 =) =) =)) KRAAAM!

Födelsedags helg=)

I Helgen är det min födelsedag, på Söndag blir jag 21 år gammal.. =) Och min födelsedags helg blir ikväll med fest.. och imorrn så kommer jag fira med familjen och släkten och så där.


Igår la jag mig ganska tidigt bara för att jag ville vara utvilad inför min helg i helgen=) Satt faktiskt och skrev lite här också men blogg.se verkade krångla igår så gick inte att fixa det jag ville. 


NU ska jag iaf hoppa upp, och troor, tror jag ska ut och springa, trots skit väder och födelsedag imorgon, först tänkte jag att jag skulle ge det som en present till mig själv att ha en löpnings/tränings fri helg, men senn komm jag på att jag redan har gett mig själv så många presenter redan, att det kanske inte var nödvändigt... häähä..
Och senn, är det nått som verkligen vore en present till mig själv, så vore det ju att komma i den form jag vill.. så då är det bara att keep going!


Bamse Kram Susanne







Tack Fiia=)

Min världs gulligaste kusin(son ni ser) har hjälpt mej med min design då jag själv inte kan nått om sånnt, och mest bara förstör då jag ska göra nått sånnt..:S så var super gulligt att fiia fixade de, tack så massa maassa =))


Komm för övrigt nyss hem från en fika på stan med LInn, inte sett henne på år och dar så det var efterlängtat och mkt trevligt=) Nu är jag slut och en höög med disk ligger och väntar.. puuh!! men måste bara ta det, cattis blir sur annars det är kin tur nu...


Höööörs;)

Gästblogg

Fiia här, fixar med Susannes design så tänkte jag att jag skulle skriva en gästrad eller två när jag ändå var här.. :-) Hoppas du inte tar illa upp Susanne! Jag är då Susannes favorit-kusin och hon älskar mig massor! Givetvis älskar jag henne med.. Vi är väldigt lika så vi blir ganska lätt osams, då båda är som små envisa getter som bara måste ha rätt hela tiden. Men Susanne är go hon, mycket rolig att umgås med, de få gånger vi ses.. Trist bara att hon bor i Norge/Brunskog och jag bor i Norrköping, blir inte lätt att ses så ofta då.. :-S

Ha det så bra alla, och glöm inte att kolla in hos Surran ofta :-D

Puuuh!

Vilken tur! Jag har hela kvällen bara känt att min migrän har varit på ingång, MEN den här gången gick det faktiskt bra.. fy fan vad tur! Tog en treo så fort jag kände att den komm, och då vände den.. den är precis som åskan och blixten lr nått... till slut slår det bara till, och det är terrible! Då är mitt huvud en tickande bomb och känns som att allt ska sprängas... gaaah! 
Måste fixa det bkräftat så jag kan få nått emot de när det väl kommer.. för har det väl kommit hjälper knappast Treo, inte ens gånger 4,5,6,7 lr åtta.. *hemskt*

Men är väldigt glad det vände=)

Imorgon har jag sovmorgon *skööönt*:) har väntat ända senn i söndags.. ;) jag är nog lite föör glad i och sova!


Nu blir det sängen..







Hörs;)




Tidig måndag=)

Åhhh idag är jag färdigt för dagen och hemma:) fy fan vad skönt... iiiiih






Hahahahh
Är för trött idag jag, kanske syns? heh, blir en vääldigt lungt och SKÖN dag=)

Daaalilaaa

. . . I helgen är jag genialisk=) Jag har bytt ut supningen, och istället ersätt den med tränng, braaa gjort va??! Jag gick ut och sprang nu ikväll kl 21 och sprang en förtio minuter.. inte så länge, men var mest för att det blev mörkt, och då vågar inte jag fortsätta springa på skogs stigen som jag börjar rundan med, springer liksom runt runt...:) så tredje var vet vågade jag inte springa eftersom det blev för mörkt:S
Man vet aldrig vad det ligger för psyk i buskarna, serisöt det här är oslo, å litar inte på nån med den erfarenheten jag har här ifrån alltså med vissa grejjer.. heh aaaasch!

Vi har knutters på besök och vi har lungn kväll här.. som sagt har ju bytt ut träningen istället fär att supa, så då blir det absolut inte några osunda öl jag väller i mig efter det.. Meeen, nästa helg ni, då blir det faktiskt andra bullar..
Gissa vad som händer då? JOOO, min födelsedag=) blandade kännslor inför att bli 21, har ålders ångest som fan.hahah.
neej usch, men det kommer väll ända alltid vara kul att fylla år antar jag? heh, speciellt om man heter Susanne och är en barnrumpa fortfarande kanske:)


Have a good evning.. själv somnar jag i tangenterna snart... gaaaah..:P









Traalilalaaa

God kväll god kväll hörrni:)

Sitter och spanar runt framför dator.. å har tråkigt!! väntar på att Cathrine ska komma hem, komm NU cattis!:)
Har en sprudlande glad grejj som har hänt idag som jag är överlycklig för, lr som jag iaf är väldigt glad över:) hihi! Men vet inte helt om jag ska gå så långt som att skriva den här..? ;)

Är glad idag som fan iaf och det är det viktiga:D




fin ros va? wiii i like! styggt att ha på sej den när jag är här hemma bara, men var tvungen att pröva lite:)


Enjoying weekend

God dag:)

Tänkte jag skulle uppdatera lite igen.. vad har jag gjort i det sista igenligen? heh, ja bra fråga, I helgen har jag haft en helg som varit mycket mycket lungn, sket i allt som hette nått med fest och supande att göra(jaa tom arvika hamnfestival:) och var istäället hemma med mig själv och har hår och kropps behandlingar, diskat, städat, diskat igen, sett på satc, städet, satc igen.. osv:) hih! Så har inte varit mkt att uppdatera om, meeen! Jag har haft en underbart skön helg här hemma med mig själv. Jag kan vara ensam hur länge som helst, så vida jag inte känner mig ensam;P



Nu ska jag ytterligare krypa ner i sängen igen:) hihi, är så rent och fint här nu så behöver inte grejjsa med det längre.
Senn om nån timme lr så ska jag ut på promenad för att se hur lång tid promenaden tar in till stan.
Och ikväll blir det ut o kika efter fina jogging spår, blir grejjer det! :D





så här har hela min helg sett ut, jag, i sängen, framför nån bra film framför min braiga dator.. väldigt lungt och skönt:)
inte varje helg jag har haft det så här lungt i det sissta vill jag lova, så det är inte det minsta tragiskt om även så kan låta=P




Kramisar! 

baaaaalalaaa

haaallojjs, idag är jag uppe med tuppen=P hihhi lr, det är igenklgen nu jag alltid har gått upp, hela veckan, men idag är jag extra på hugget:D Nu ska jag springa iväg till min buss, och senn iväg till jobbet=)
Idag kommer min chef tillbaka så nu går jag tillbaka till lillchef igen.. hahah

Ha en strålande dag iaf, det ska jag ha:D

Kramisar!

Tierd. .

. .  är jag mer än nånsin känns det som just nu. Har aldrig jobbat så här mkt förut plus allt med flytten, känner det blir lite mkt... men men.. är bara imorrn kvar nu tack å lov!
Senn är det en väldigt privat sak som är väldans jobbigt just nu! Tänker inte gå in på detaljer men det är en riktig jobbig sak som har hänt. Med en person som jag är osams med som jag har haft vid min sida och som jag älskar väldigt mkt på ett speciellt sätt. Och jag vet inte vad det är jag har gjort. 


nu ska ja hoppa i säng iaf, uppdaterar imorgon!









                                     
God natti!(jag vet, mina glasögon är världens fulaste!, är i väntan på mina linnser som aldrig vill komma=()

Some pic

heeejhejj!

Nu tänkte jag faktiskt lägga upp lite bilder från min mysiga lägenhet, är tagit med web camen så var inte så lätt att få prefekta bilder, men de duger:)

Har nyligen kommit hem från jobben här nu annars, har jobbat dubbelt skift idag. Senn kommer pappa på besök senare idag=)

här ör lite bilder iaf=P


                      
Vårat kök som på bilden nu blev spegelvänt? haha.. fattar inte hur det komm sig..

                                   
                                           Vårat fina badrum=) också spelvänt men ändock=)

                                 
                 bild ifrån balkonen, där nere är det små trappor som man kan gå på, på vattnet där alltså=p

                              

Uteplatsen då, balkonen är skit stor(lr nej, det är den kanske inte, men för å vara en första balokong så är den det!):P, bara den kanske 6kvm.

                             
Vardagsrummet, fast bättre i verkligheten..=)

                            
           Min finfina garderob=)

                    Nu måste jag käka nått.. är helt starving!!

Kramisar!!
                            

                           

Tjaaaa . .

. . nu sitter jag & väntar på att Karl ska komma:D, han skulle komma runt sju så är väl et tag kvar.
Gissa hur fint jag har fått det i vår nya lägenhet? det blir snart helt prefekt, och då är jag nöjd om jag tycker nått är prefekt..:)


skriver säkert senare;)




Kramisar!

The Day

God morgon:))

Hinner inte skriva mkt, lr snarare inte alls.. men var bara tvungen att lämna ett spår, eftersom att idag är en mycket mycket mycket bra dag, för IDAG FLYTTAR JAG!!



Yeeeeeeeeeey:)

It´s finaly decided

yeeeeeeeeeeeeeees yes yeeeeeeeeess!!!! Nu flyttar vi på lördag, wehoooo, fick nyss mejl av min mamma:)) är *sååå* glad!! Har krånglat så jävla länge och jag är så jäkla glad att jag o siss får vårt eget, underbart lr vad!!=))

Kan fan inte tro det.... yeeeeeeeeeey!!

What a day

                                                       


Nu sitter jag ute och njuuuter!, faan vilket härligt väder det är! wiiihi *lycka* 

Idag jobbade jag bara till tolv vilket var otoligt skönt.. har känt mig skit trött de sissta dagarna så kände att jag inte ville åka till Vendator och slita ut mig i det sissta, utan åker hellre dit imorgon med friska tag=P
Börjar få lite fb ångest! Seriöst, såna som jag inte träffat på år och dar (och sådana som jag aldrig varit kompis med så) frågar om man vill hitta på saker o ting.. visst, det är ju trevligt, men när det är maja (säger bara ett namn för det är taskigt att hänga ut!) som jag, jenny o emma sprang ifrån på konsum när vi gick i sjuan(jaaa jag var inte så schyst alla gånger och deffinitift en fjortis!) så börjar man att tänka, wtf? Varför vill hon ses? Alltså visst att det var längesen, men jag skulle ju skämmas ögonen ur mej?!? Och hur säger man att, okey, visst, men kommer du ihåg att jag sprang ifrån dej på konsum?!!? 
Skrattar innombords.. heh.. men neej det är inte så kul igenkligen.
Och senn en annan sak.. som förörigt är skit trevligt och som jag gärna vill, men som jag inte vet om jag kan. det är det här med dra gränsen mellan kill kompisar och intresserade "kill-kompisar",  vilket är en svår deal, där allt kommer tillbax igen. Kalle på jobbet är hur rolig som helst, och verkligen en kill kompis, o så hör ju han om jag vill med ut på lördag, och jaa det vore skit roligt. Och då är det isf, jag, Kalle, min coach Jakob o teddy. Och den sisst nämnda var på mig sist vi var ute! Precis, så där är det faktiskt alltid med killar.. även om vissa är  jätte bra, är aldrig alla jätte bra, även om jag trodde att vi var kompisar!!?? Konstigt det där. Men hur gör man igenkligen? Jag vill iinte säga nej till att gå ut med Kalle, men teddy som jag vet var på sist? Gaaaaaaaah! Får panik av allt det där.. Förstår mig inte på det där, även om jag tycker att nån är attraktiv, är liksom iaf inte det första jag tänker på, hmm,, kanske han?? hahah. usch. jaja.. svårt de där med gränser. Får väl se hur jag gör.

Nu ska jag nog faktiskt gå in och se ett till avsnitt av SATC=D Allways a pleasure!



puuuuss&kram!




Jag har blivit lill chef!

God kvællars:)

Sitter på Oslo s just nu och væntar på att snart gå før att kæka på Maccarn (Mc kallas så hær i norge;) ær såå hungrig så det ska bli såå gott. Har børjat komma igång på mitt nya jobb på Vita nu vilket kænns bra=) Ær en jætte mysigt søt butik som jag jobbar i, dær det inte ær stress alls, lr jag jæmfør ju allt med Cubus då, och då kan det bara bli bættre och bættre:P På det hær jobbet så fungerar jag som min chefs høgra hand, nær hon ær borta lr behøver mig,
så jag kallas nu mera før lill chefen.. hæhæ:D lite kul och meriterande...=)


Det var bara en kort uppdates om det som har hænt i det sissta..

Just det, helgen också, jag o Linnea var ute och busade, har inte haft så kul på længe=) Så bestæmde vi att hon ska førsøka komma och hælsa på i Oslo också, wiii! *længtar* senn træffade jag æven en lite små intressant kille i helgen.. hihii.. men vi får se..:)


Nu blir det kæk och snart kvællen, skøt om er, uppdaterar mer imorrn;)


Puss&Kram //Suuusy


I Belive!

                                                          
                          God them sexy in my sexy pink shooes lr what? hahahah.. NOT!


RSS 2.0